Razmena Banera - www.indjijaforum.com
Open Directory Project at dmoz.org

Magazin Urbane Kulture

subota, 31. siječnja 2009.

Ručni sat od 8 giga

Posted by Aleksandar Aničić 02:46, under | No comments

Multifunkcionalni uređaji definitivno su iz godine u godinu sve manji i manji, pa se tako često mnogi od njih prave u obliku ručnih časovnika. Na taj način obezbjeđena je bolja prenosivost a olakšan je i rad na njima.

Video sat od osam gigabajta je jedan od takvih uređaja, s tim što on posjeduje pregršt funkcija koje su manje ili više korisne.

Ovaj Video Watch ima OLED ekran veličine 1.5 inča koji pruža sliku rezolucije 128 x 128 piksela. Tu je i osnovna funkcija pokazivanja vremena, ali se u svakom trenutku ovaj sat može pretvoriti u potpuno funkcionalan video plejer.

Sat je sposoban za reprodukciju video fajlova u NVX formatu i muzike u mp3 formatu. Prisutan je 2.5 milimetarski džek za slušalice, mini USB port, ugrađeni mikrofon i snimač glasa.

Uređaj može da se poveže i sa računarom ali je kompatibilan samo sa Windows 2000/XP/Vista operativnim sistemima. Skladišni prostor za čuvanje video i audio fajlova iznosi 8 gigabajta.

Sa dimenzijama od 3.9 x 3.9 x 1.4 centimetra, Video Watch od osam gigabajta je jedan od najmanjih poptuno funkcionalnih uređaja ovog tipa.

0 komentari:

Objavi komentar

Glasajte za nas