Razmena Banera - www.indjijaforum.com
Open Directory Project at dmoz.org

Magazin Urbane Kulture

utorak, 21. veljače 2012.

Ispunjavanje Anketa Zarada

Posted by Aleksandar Aničić 09:53, under | 1 comment

Ispunjavanje anketa

Ispunjavanje anketa je jedan od najjednostavnijih načina na koji možete doći do love. Ne pričam o sajtovima koji vam daju kupone i besplatne majce za sate vašeg anketiranja već pravi novac koje možete kasnije trošiti. Jedna velika mana svih tih sajtova je vrijeme čekanja. Gledano na to ne treba biti nestrpljiv i pohlepan inače se cijeli sistem ne isplati. Prosek plaćanja ankete je oko 2$ i treba približno 15tak minuta da se ispuni anketa.





1. Survey Savvy - Ovo je jedan od retkih sajtova s dobrim customer servisom. Minus sajta je taj što treba proći po 2-3 dana da vam lova bude vidljiva na računu. Plaćaju isključivo čekom kojem isto tako treba i do 6 dana da stigne. Sajt nema minimum za cashout tako da u svakom trenutku možete zatražiti novac. Prosek koštanja ankete je od 1$ do 20$ i dobivate oko 2 e-mail-a dnevno za ispuniti anketu.

2. Cash Crate - Ovo je i sajt s anketama i Paid 2 signup sajt. Prosek ankete je nekoliko dolara dnevno 1$+ pa nadalje. Obavijesti o novim anketama se nalaze na njihovom sajtu pa ga morate posjetiti na dnevnoj bazi. Imaju 20$ minimum za isplatu koji stižu čekom i računaju se krajem svakog mjeseca - potrebno je 2 dana ček stigne. Isto imaju paid to signup ponude koje plaćaju po 20$ po komadu.

3. Opinion Outpost - Najbrži customer service koji odgovori u roku od nekoliko sati na sva vaša pitanja i nedoumice. Šalju nekoliko mailova dnevno i čak preko vikenda za ispunjavanje anketa. Prosek anketa je od 2$ do 8$ i potrebno je oko 5-20 minuta za ispunjavanje po anketi. Minimum za podići je 5$ koje možete zatražiti na prepid karticu ili u obliku čeka koji stiže za 2-3 dana.

4. Lightspeed Panel - Ovaj sajt nudi do 5 anketa dnevno. Imaju sistem bodovanja u kojem je 100 bodova = 1$. Minimum cashout je 10$ iliti 1000 bodova. Prosijek ankete je oko 150 bodova pa na više. Prednost cashout-a je što možete zatražiti novac na paypal račun i seda u roku od jednog dana.

5. Valued Opinions - Prosek anketa je od 2$ do 20$ ,a u većini slučajeva od 2$ do 8$. Negativna strana ovog sajta je što imaju spor customer service i treba im po nekoliko dana da vam odgovore na mail. Cashout ide na prepaid karticu ili putem čeka kojem treba 2 dana da stigne. Imaju također spor proces zaračunavanja vaših rešenih anketa na vaš račun pa zna biti da je nekada potrebno i do mesec dana da vam zaračunaju vaše ankete. Minimum cashout je 20$

6. Palm Research - Ovaj sajt šalje dve ankete dnevno i plaćaju 1$ po onaketi gde je potrebno samo 5-10 minuta da se ispuni. Minimum cashout je 10$. Jedan od sporijih procesa plaćanja gdje je potrebno do 2 meseca da vam isplate ispunjene ankete. Plaćaju putem čeka. Spor proces, ali plaćanje je zagarantirano.
a dnevno koje znaju koštati od 1$ do 20$ po anketi. Ankete Vam stižu na mail. Minimum cashout je 10$ i možete je zatražiti na prepaid karticu. (Trenutno nije u funkciji)
8. Quick Rewards - Ovaj sajt osim anketa nudi paid to sign up, paid e-mails, paid to shop ponude. Nema minimuma za cashout i možete tražiti novce na svoj Paypal račun.

9. Treasure Trooper - Ovaj sajt ne šalje mailove nego morate ići na sajt kako bi provjerili nove ponude. Minimum cashout je 20$

10. Inbox Dollars - Ovaj sajt nudi ankete i paid to signup offere kao i paid to read e-mailove. Minimum cahsout je 30$ i šalju čekom kojemu je nekada potrebno i do 6 dana da stigne.

Zaključak: ako dnevno imate 6 sati vremena na raspolaganju i mislite da niste advekatni napraviti sajt ili se baviti SEO-om i slično onda vaše mišljenje može biti plaćeno. Ne očekujte da ćete zaraditi milione ovim putem, ali da je moguće u prosijeku zaraditi oko 500$ do 1000$ mesečno moguće je. Ovo je po meni jedan od najdebilnijih načina zarade na netu. Ako se pitate kakve koristi sajtovi imaju od vas onda se setite telefonskih poziva u kojima vas anketar ispituje pitanja i moli za nekoliko minuta vašeg vremena radi poboljšanja prodaje i boljeg uvida u navike potrošača.

1 komentari:

ja ne znam o cemu vi pricate u ovim anketama ali ja ne dobijam ni jednu ,esecno da ispunim
Jovica

Objavi komentar

Glasajte za nas

Blog Archive

Blog Archive